Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Primer renteu els fruits secs i els dàtils i remulleu-los en una mica de llet durant 3-4 hores.

En una olla fregiu la llet, el sucre i les llavors d'ilaichi, cuineu-ho tot a foc baix fins que comenci a espassar.

Tot seguit afegiu els fideus i remeneu-los fins que es suavitzin.

Afegiu els fruits secs i les panses i cuineu-los durant 5 minuts més i just abans de retirar-los del foc afegiu l’essència de kewra.

Pot ser servit calent o fred.

Ingredients: 

1 litre de llet (o 2 tasses de llet en pols dissolts en 12 tasses d'aigua)

4 cullerades de sucre

5/6 Llavors de cardamom verd (Chhoti Ilaichi)

¼ de tassa de festucs picats (Pista)

½ tassa de coco picat (Narial)-seca

½ tassa d'ametlles (Badam)

¼ tassa de panses (Kishmish)

¼ de tassa de dàtils secs picats (Chhuwaray)

1 grapat de fideus (sawayan)

1 cdta. Essència Kewra

Instruccions :

Calendari

Setembre 2020

Setembre 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
28
29
30
1
2
3
4

Noticies

Dill, 17/08/2020

Invitation to attend lecture on house hold electric equipments safety measurements by Dr. Huma Jamshed Bashir Ph. D in Electro Chemistry ( major batteries and Fuel Cell) from Complutense Madrid


Diu, 24/05/2020

Després de complir un mes de dejunis avui celebrem festa de EID. Aquest any pel pandèmia de Corona Virus no podem fer cap festa or esdeveniment i tampoc podem abraçar-se i donar petons i salutacions. 


Dij, 23/04/2020

US DESITGEM UN FELIÇ SANT JORDI 2020


Diu, 29/03/2020

Ofrecemos Servicio Voluntario de Intèrprete Punjabi/Urdu/Castellano/Inglès en estos momentos deficiles #COVID 19 Tel. 647573583 y 632920411