Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Fregiu la ceba fins que estigui ben daurada i afegiu-hi el gingebre, la pasta d’all, el iogurt, les llavors de coriandre en pols, la pols de xili, la cúrcuma en pols, el tomàquet i la sal. Remeneu-ho bé i, a continuació, incorporeu-hi el pollastre.
Deixeu coure uns 10-15 minuts i, quan el pollastre tingui la consistència desitjada, retireu-lo del foc. Decoreu-ho amb xilis verds, coriandre verd i garam masala.
Serviu-ho amb arròs bullit o naan.

Ingredients: 

½ kg de pollastre
100 ml de pasta de ceba
50 ml de iogurt
1 culleradeta de coriandre en pols
4 culleradetes de sal
¼ culleradeta de pols de cúrcuma
1 culleradeta de xili en pols
1 culleradeta de pasta d’all
1 culleradeta de pasta de gingebre
100 ml de salsa de tomàquet
2 xilis verds picats
1 culleradeta de garam masala (una barreja d’espècies que trobareu ja preparada a les botigues d’alimentació pakistaneses)

Calendari

Maig 2021

Maig 2021

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Noticies

Dij, 24/12/2020

Desde ACESOP os deseamos un Feliz Nadal 2020 Lleno de alegría y éxito.


Dim, 25/11/2020

Día Internacional contra la Violencia de Género 2020. En el ACESOP reivindicamos autonomía tanto económica como autodefensa de la mujer es única manera de combatir violencia machista aquí o allá donde trabajamos y vivimos.


Div, 20/11/2020

LES DONES TENIM EL DRET A VIURE LLIURES DE VIOLENCIES


Dill, 17/08/2020

Invitation to attend lecture on house hold electric equipments safety measurements by Dr. Huma Jamshed Bashir Ph. D in Electro Chemistry ( major batteries and Fuel Cell) from Complutense Madrid