
Fregiu la ceba fins que estigui ben daurada i afegiu-hi el gingebre, la pasta d’all, el iogurt, les llavors de coriandre en pols, la pols de xili, la cúrcuma en pols, el tomàquet i la sal. Remeneu-ho bé i, a continuació, incorporeu-hi el pollastre.
Deixeu coure uns 10-15 minuts i, quan el pollastre tingui la consistència desitjada, retireu-lo del foc. Decoreu-ho amb xilis verds, coriandre verd i garam masala.
Serviu-ho amb arròs bullit o naan.
½ kg de pollastre
100 ml de pasta de ceba
50 ml de iogurt
1 culleradeta de coriandre en pols
4 culleradetes de sal
¼ culleradeta de pols de cúrcuma
1 culleradeta de xili en pols
1 culleradeta de pasta d’all
1 culleradeta de pasta de gingebre
100 ml de salsa de tomàquet
2 xilis verds picats
1 culleradeta de garam masala (una barreja d’espècies que trobareu ja preparada a les botigues d’alimentació pakistaneses)