Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Escalfar l'oli i afegir les llavors de comí i el pebrot vermell i fregir fins que comencin a daurar-se.

Afegir les patates i la resta de les espècies, juntament amb una mica d'aigua.

Tapar i cuinar a foc lent. (10-15 minuts) fins que les patates estiguin toves.

Porció: 2 persones

Ingredients: 

 

250 grs. les patates pelades i tallades a llesques

3 cullerades d'oli

1 culleradeta de llavors de comí (zeer)

2/3 xilis secs de color vermell o ½ culleradeta de xilis triturats

1/8 culleraeta de pols de cúrcuma (Haldi)

½ culleradeta de sal (al gust)

 

Instruccions :

Escalfar l'oli i afegir les llavors de comí(zeer) i el pebrot vermell i fregir fins que comencin a daurar-se.

Calendari

Setembre 2020

Setembre 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
28
29
30
1
2
3
4

Noticies

Dill, 17/08/2020

Invitation to attend lecture on house hold electric equipments safety measurements by Dr. Huma Jamshed Bashir Ph. D in Electro Chemistry ( major batteries and Fuel Cell) from Complutense Madrid


Diu, 24/05/2020

Després de complir un mes de dejunis avui celebrem festa de EID. Aquest any pel pandèmia de Corona Virus no podem fer cap festa or esdeveniment i tampoc podem abraçar-se i donar petons i salutacions. 


Dij, 23/04/2020

US DESITGEM UN FELIÇ SANT JORDI 2020


Diu, 29/03/2020

Ofrecemos Servicio Voluntario de Intèrprete Punjabi/Urdu/Castellano/Inglès en estos momentos deficiles #COVID 19 Tel. 647573583 y 632920411