Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Fregiu la ceba amb oli fins que aquest estigui marró. Retireu la ceba i la moldreu.

Afegir la pols de cúrcuma, coriandre, pebre, all, gingebre i la sal amb l'oli. Fregiu-ho tot amb una mica d’aigua fins que s’assequi.

Seguidament afegiu el xai i la ceba i cuinar-ho tot fins que la carn estigui ben tendra.

Afegiu 3 o 4 gots d’aigua, tapeu-ho i cuineu-ho fins que la carn s’estovi.

Quan la carn estigui gairebé estovada afegiu les patates i cuineu-les fins que s’hagin sofregit i afegiu l’aigua que sigui necessària (2 gots aproximadament). Cuineu-ho tot a foc lent.

Ho podeu adornar amb coriandre fresc, chile i llimona verda.

Serveixi amb naan.

Plat per a  6 - 8 persones

Ingredients: 

1 kg. Xai

½ kg de patates pelades i tallades en trossos d'1 a 2 polzades.

¼ cullerada de pols de cúrcuma (Haldi)

1 cullerada de Xile (mirch Lal) en pols

3 cullerades de coriandre en pols (Dhaniya)

2/3 ceba mitjana, picada o en rodanxes

½ tassa d'oli

1 cullerada de pasta de gingebre (Adrak)

1 cdta. de pasta d'all (Lehsan)

1 cdta. Garam Masala

6/8 dents (Laung)

6/8 pebre negre (mirch Kali)

2 cardamom negre (Bari Ilaichi)

Calendari

Setembre 2020

Setembre 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
28
29
30
1
2
3
4

Noticies

Dill, 17/08/2020

Invitation to attend lecture on house hold electric equipments safety measurements by Dr. Huma Jamshed Bashir Ph. D in Electro Chemistry ( major batteries and Fuel Cell) from Complutense Madrid


Diu, 24/05/2020

Després de complir un mes de dejunis avui celebrem festa de EID. Aquest any pel pandèmia de Corona Virus no podem fer cap festa or esdeveniment i tampoc podem abraçar-se i donar petons i salutacions. 


Dij, 23/04/2020

US DESITGEM UN FELIÇ SANT JORDI 2020


Diu, 29/03/2020

Ofrecemos Servicio Voluntario de Intèrprete Punjabi/Urdu/Castellano/Inglès en estos momentos deficiles #COVID 19 Tel. 647573583 y 632920411